Tafels       Badkamermeubels       Keukens       Kasten       Bureaus

Ontwerp en realisatie

De manier van werken van VeNoo interieur is essentieel voor het eindproduct. Het begint met het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken en de situatie ter plaatse te bekijken. Tijdens het gesprek wordt de maatvoering, het materiaal en de kleur met u besproken.

Wat betreft de materialen zijn er heel veel mogelijkheden. Massief hout, fineer of een mix van deze materialen. Dit wordt afgestemd op uw wens en uw budget. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden tot het combineren van materialen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld combinaties met staal of glas. De meubels kunnen in elke gewenste kleur en tint geleverd worden. Als u dat wilt kan Otto u ook adviseren op basis van zijn jarenlange ervaring.

Als alles is doorgesproken en naar wens is wordt er een offerte opgesteld en na uw goedkeuring worden de materialen besteld en maken we een afspraak over de levering en/of installatie. Als de materialen zijn geleverd worden de producten zoveel mogelijk klaar gemaakt in de werkplaats en daarna bij u geplaatst.

Neem gerust een kijkje in het portfolio of neem vrijblijvend contact op.